menn trondheim homoseksuell sex med dyr

Cross-dressing, det å kle seg i det andre kjønnets klær, ville fått helt andre konsekvenser på slutten av tallet enn det vil i dag Moen Cross-dressing kunne man gjøre hjemme. Det er mange bilder av henne som gutt eller mann med falsk bart om jeg ikke husker feil. Det som er litt merkelig er alt som er skrevet om Marie som fotograf, når det i realiteten var Bolette som tok de mest kjente bildene der Marie var modell.

Noen av bildene er nok tatt for å gjøre narr av menn, men ikke alle. Marie likte å gå i bukser, og var ganske gutteaktig av seg, blant annet hadde hun kort hår - uvanlig på slutten av tallet.

Bildet av Marie i selskinnsanorakken er helt nydelig synes jeg! Der er hun avbildet som den pioneren hun var! Som det sto i jubileumsskriftet til diskusjonsforeningen Marie startet: Denne saka er ganske eineståande og skapte ein heil del brudulje i samtida, jf.

Fortellinger om synd og straff, Cappelen Wilhelm von Rosens doktoravhandling Månens kulør , men vedkommande klarte å røma og blei ikkje funnen igjen og følgjeleg altså ikkje straffa.

Det er merkeleg at det ikkje finst fleire saker, ein har jo mange døme på at såkalla "crimen bestialitatis" sex med dyr blei forfølgd. Forklaringa er vel dels at det har skjedd i det skjulte, dels at ein ikkje har hatt homofile "subkulturar" grunna låg grad av urbanisering. Det er mogleg nokre tilfelle har vore fanga opp av kyrkjetukta.

Før midten av talet er det svært få referansar til dette. Petter Dass skriv om "sodomittar" i eit av sine dikt, men det er ein av svært få litterære referansar til dette. Prestesonen og studenten Peter Munch Wang som og var første formann av Det norske studentersamfund skal i ha gjort et forsøk på "den græske pederasti i kjødelig forstand" på ein av sine medstudentar - og måtte då avbryta studiane jf.

Frå midten av talet blir det forfølgd av rettsvesenet meir aktivt, så då finst det ei rekke saker. Dette er delvis utforska i hovudoppgåver av Anette Halvorsen Aarset, Martin Skaug Halsos og meg, men det gjenstår framleis ein del. Tanken om at homofili er ein "legning" - noko medfødd og ibuande i personen byrjar først å bli formulert skriftleg her til lands på slutten av talet.

Ein "pioner" når det gjeld dette er professor Ebbe Hertzberg som mista stillinga si i då det gjekk rykte om at han hadde hatt erotiske forhold til menn.

Psykiateren Johan Scharrfenberg var den første som agiterte for avkriminalisering, i eit foredrag i Studentersamfunnet i Ein norsk organisasjon for homofile blei skipa i Det norske forbundet av Homofile og lesbiske miljø i moderne forstand - møtestader og nettverk - kan sporast tilbake vel år, i alle fall i dei større byane.

Sambuarforhold mellom personar av same kjønn - særleg kvinner - har hatt stor grad av aksept, og mange av desse forholda ville nok i dag blitt oppfatta som lesbiske som det nemnde forholdet mellom Marie Høeg og Bolette Berg. Her vil eg varmt anbefala Tone Hellesund si forsking om "peppermøene", f. Elles gir Øystein Rian sin artikkel i boka "Norsk homoforskning" ein god oversikt over temaet homofili i norsk historie.

På norrønt var ordet for homofil argr ein mann som hadde lete seg bruke som kvinne , og ein slik person kunne kallast ergi substantiv , dødeleg ærekrenking visstnok.

Så vidt eg hugsar har ein funne slik ord ved utgravingar i Bergen som graffiti eller på små trestykke. Etterlysinga nedanfor sende eg i til magasinet Blikk. Det kom dessverre ikkje noko ut av det dengongen.

Emnet er ikkje spesifikt om homoseksualitet, men kanskje likevel relevant? Anund Lund døde Oslo fylke, Oslo skifterett, Avd. I, Dødsfallsprotokoll B 11 , , oppb: You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings , otherwise we'll assume you're okay to continue. Brukernes eget forum Search In.

Homoseksualitet dengang By Litta, July 11, in Brukernes eget forum. Prev 1 2 Next Page 1 of 2. Posted July 11, Hei   Jeg har lurt litt på om det i det hele tatt er skrevet noen om folks legning i gamle dokumenter?

Share this post Link to post Share on other sites. Har heller ikke funnet beskrevet noe annen legning enn det mest vanlige i kirkebøkene. Se "brudeparet" nest nederst her: Du kan lese mer om denne saken i boka "Kjødets lyst" av Nils Johan Stoa; sidene Aase R Sæther - Gloppen. Posted July 12, Posted July 13, Et lite sitat fra eksamensoppgaven som viser "utfoldelsemulighetene" den gang: Posted February 20, Posted July 10, Anund fikk "Kjønnsskifteattest" og navneendringsattest fra prost og sogneprest i Sandsvær 2.

Samme dag er Anund registrert som utflytta til Trondheim. Kan noen gi meg tips om hvor det skulle være mulig å finne spor av Anund i Trondheim fra og framover? Og her ei anna mogeleg relevant historie frå disforum i Karine fra Drøbak fikk barn med tjenestepiken Date: Tue, 25 Feb Det er ikke bare nutiden som har opplevd slike underlige og sensasjonelle endringer av kjønn, som det der nylig har funnet sted i Sverige.

På en gård i Drøbak fødtes der i et barn til verden. Se mer av barnehage-Monika Splitter nye og frekke bilder Klare for VM i toppløsaking Se de usensurerte bildene og Se mer av Amanda fra Trondheim Sjekk de usensurerte bildene av Sex-lovene verden rundt Sexkjøp-loven og praktiseringen av seksuell lavalder i Norge er blant verdens strengeste.

Men også andre land har rare lover. Liker du denne saken? Debatten om forbudet mot kjøp av sex har blusset opp etter Frp-Hoksruds lille eventyr på ferietur. Men det er ikke den eneste sexloven i Norge som er omdiskutert og gjør ellers lovlydige mennesker til forbrytere.

I Norge er den seksuelle lavalderen 16 år, og denne loven praktiseres strengt. Du blir dømt til to års fengsel hvis du ferskes i å ha sex med noen under 15 år. Likevel har minst 12 prosent av dagens åringer sex-debutert.

En av ti tenåringer burde altså sitte bak lås og slå. En rekke europeiske land har langt lavere aldersgrensen, og seksualforsker og professor Bente Træen er blant dem som mener den seksuelle lavalderen i Norge bør senkes til 14 år. Frankrike, Hellas, Danmark og Sverige har 15 år.

Italia, Tyskland, Island, Russland og Østerrike har 14 år. Irland har høyest grense med 17 år, mens Spania har en av verdens laveste med 12 år. Bortsett fra årsgrensen og sexkjøp-loven er den norske sex-lovgivingen relativt liberal i forhold til mange andre land. Ikke engang sex med dyr er direkte forbudt. Blant landene i vår del av verden med strenge rariteter er USA, der det mange steder er forbudt med oralsex.

Her er noen eksempler på noen av de mer spesielle sex-lovene verden rundt: Har du sex med et hanndyr, kan forbrytelsen straffes med døden. Tunisia har forbud mot homoseksualitet. Den nigerianske delstat Zamfara er ekstrem i sin praksis når det gjelder før-ekteskapelig sex. For to år siden ble en tenåringesjente straffet med piskeslag - fordi hun var blitt voldtatt av tre menn! Fordi voldtekten resulterte i graviditet, ble det bestemt at piskingen skulle finne sted 14 dager etter fødselen.

USA Tre delstater har forbud mot homoseksualitet, mens totalt 15 har totalforbud mot dyrking av anal- og oralsex. I California er all slags sex tillatt - hvis det involverer to voksne mennesker. I New York gjelder fortsatt en gammel lov om at du kan få bot på 25 dollar hvis du øyenflørter med en kvinne på gaten. I Florida og Washington D. Inntil var det i delstaten Alabama strengt forbudt å selge sexleketøy. Lovbrudd kunne straffes med hardt arbeid i ett år.

...

Menn trondheim homoseksuell sex med dyr

Menn trondheim homoseksuell sex med dyr

Menn trondheim homoseksuell sex med dyr